HomeNotizie20162 Giugno: Sprijinirea familiilor aflate în dificultate din localitatea Şuncuiş
Libreria Gutenberg
Assitenza medicale
Contatto

Indirizzo:

Telefono:

Notizie

Sprijinirea familiilor aflate în dificultate din localitatea Şuncuiş

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, are o activitate diversificată şi extinsă de servicii sociale atât în zone urbane cât şi în zone rurale, în funcţie de diferitele categorii vulnerabile de beneficiari identificate. Astfel, în luna mai a acestui an, asociaţia a identificat în urma unei vizite în comuna Finiş, nevoia de distribuire a unor produse de alimente de bază, familiilor defavorizate social din localitatea Şuncuiş.
Numărul mare al membrilor dintr-o familie, lipsa unui loc de muncă stabil, venitul modic, constituie profilul familiilor din această comunitate, majoritară de etnie rromă.
Pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă precare, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, a venit în sprijinirea a 40 de familii cu posibilităţi financiare reduse şi aproximativ 200 de copii ale acestora prin oferirea de pachete de alimente care au conţinut produse alimentare de bază precum: făină, ulei, orez, zahăr şi paste făinoase.
Prin organizarea acestei acţiuni umanitare, am dorit să fim aproape de persoanele aflate într-o situaţie de impas.
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE