Română | English | Italiano
HomeNotizie20162 Giugno: Acordarea de alimente beneficiarilor Centrului de Zi din Ioaniş
Libreria Gutenberg
Assitenza medicale
Contatto

Caritas Eparhial Oradea

Indirizzo:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefono:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Notizie

Acordarea de alimente beneficiarilor Centrului de Zi din Ioaniş

Acordarea de alimente beneficiarilor Centrului de Zi din Ioaniş

În cursul lunii mai, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, a venit în sprijinirea a 42 de familii beneficiare ale Centrului de Zi pentru Copii, din localitatea Ioaniş, comuna Finiş.
În urma muncii directe a asistentului social cu aceste familii, s-a constatat nevoia acerbă de acordarea unor servicii primare de specialitate, cea mai importantă fiind alimentaţia precară. Această nevoie este factorul principal care generează o serie de efecte negative asupra copilului, precum: abandonul şcolar, discriminarea copiilor în şcoli şi grădiniţe, marginalizare socială. Centrul de Zi Ioaniş, vine în întâmpinarea acestor probleme, prin asistarea a 53 de copii, oferindu-le zilnic o masă caldă şi o gustare, dorind astfel, să le satisfacă una dintre nevoile cele mai importante de sprijin pe lângă multe alte nevoi specifice vârstei.
Astfel, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, a venit în sprijinul acestor familii prin oferirea a 42 de pachete de alimente care au conţinut produse alimentare de bază, precum: făină, ulei, orez, zahăr, paste făinoase.
Prin acordarea acestor pachete de alimente neperisabile, Asociaţia a dorit îmbunătăţirea calităţii vieţii, precum şi prevenirea scăderii nivelului de trai a familiilor dezavantajate social, beneficiare ale centrului.
Caritas
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE
VIDEO!
DOCCE SOCIALE
Aiutaci!
Sviluppato da: Azatech | XHTML valido | CSS valido