AcasăNoutăţi201616 Mai: Lucrurile se mişcă! Dacă faci valuri!

Lucrurile se mişcă! Dacă faci valuri!

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea participă în acest an la Swimathon, un eveniment sportiv de strângere de fonduri susţinut de Fundaţia Comunitară Oradea.
Proiectul cu care participa asociaţia noastră se numeşte "Duşuri sociale pentru persoanele fără adăpost", iar bugetul necesar pe un an pentru a susţine această activitate este de 36.608 lei.
Una dintre principalele probleme cu care se confruntă persoanele fără adăpost este asigurarea igienei corporale. Din acest motiv, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea oferă posibilitatea de a se spăla persoanelor fără adăpost şi acelora care locuiesc în condiţii improprii (fără apă curentă, curent sau căldură). Este un serviciu social unic în Municipiul Oradea!
În cadrul Centrului Social Maria Rosa al asociaţiei există două duşuri pentru femei şi două pentru bărbaţi, deschise de 2 ori pe săptămână. Beneficiarilor li se oferă săpun, şampon, aparat de ras de unică folosinţă, prosop şi un schimb de haine curate.
Pentru ca să putem face valuri mari, avem nevoie de susţinători! Cum ne puteţi ajuta? Puteţi fi sponsori, înotători, susţinători sau ambasadori ai proiectului nostru.
Dacă doriţi să ne susţineţi proiectul sau doriţi mai mult informaţii accesaţi link-ul:
Contribuie la creşterea calităţii vieţii persoanelor fără adăpost şi a celor care locuiesc în condiţii improprii!