HomeNotizie201612 Maggio: Loterie pentru Centrul de Zi Ioaniş

Telefono:

Notizie

Loterie pentru Centrul de Zi Ioaniş

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, organizează Loteria pentru Centrul de zi Ioaniş. Loteria se desfăşoară în perioada 3 mai 2016 – 12 iunie 2016.
Biletele se pot procura din Librăria Gutenberg, str. Ep. Mihai Pavel nr.4 Oradea, de la sediul asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, str. Ep. Mihai Pavel nr.3 Oradea precum şi de la voluntarii caritas. Pentru a participa, persoanele trebuie să achiziţioneze minim un bilet de Loterie. Valoarea unui bilet este de 5 lei. Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la sediul organizatorului.
Premiile care vor fi acordate în cadrul acestei Loterii sunt următoarele: Premiul 1: O săptămână la Rimini, Italia, pt. 2 persoane; Premiul 2: Şcoală auto, categoria B pt. o persoană; Premiul 3: Un weekend la Coada Lacului pt. 2 persoane; Premiul 4: O cină pt. 2 persoane la Hanul cu Noroc; Premiul 5: Un robot de bucătărie; Premiul 7: O pereche încălţăminte - Leonardo; Premiul 8: O carte, Istoria Oraşului Oradea; Premiul 9: Un set de produse cosmetice; Premiul 10: Două bilete la Filarmonică.
Extragerea premiilor va avea lor în data de 16 iunie 2016, ora 14.00, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, în prezenţa presei. Orice persoană care doreşte este liberă să participe la extragere. Numerele câştigătoare cu premiile aferente vor fi afişate pe site-ul asociaţiei, www.caritaseparhial.ro, şi vor fi publicate în presa din Oradea în zilele următoare extragerii.
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător poate veni să îşi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 30 iunie 2016. Înmânarea premiilor se va realiza la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3.
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE