AcasăNoutăţi201611 Aprilie: Angajat Caritas Eparhial, premiat

Angajat Caritas Eparhial, premiat

În data de 31 martie 2016, s-a organizat cea de-a treia ediţie a Galei Asistenţei Sociale Bihor. Evenimentul a fost iniţiat de sucursala Bihor a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România.
Gala a reunit reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor furnizoare de servicii sociale de la nivelul Judeţului Bihor.
Pentru activitatea depusă în anul 2015, asociaţia a propus spre candidatură, în cadrul galei, pe asistentul social, Ciordaş Cerasela, angajat al Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, la cea de-a treia secţiune: "Cine nu are bunici să-şi cumpere".
Cerasela Ciordaş, a primit premiul pentru performanţa şi excelenţa cu care contribuie la furnizarea serviciilor sociale.
Cerasela, a fost licenţiată în anul 2013, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Socio – Umane din Oradea, specializarea Asistenţă Socială. De la începutul exercitării profesiei s-a implicat în prestarea de servicii sociale către două categorii de beneficiari: persoane vârstnice şi copii (şi familiile acestora).
Exercitarea profesiei îi este avizată de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali, fiind încadrată în treapta de competenţă asistent social debutant. Pentru îndeplinirea formelor legale şi pentru dezvoltarea perpetuă a cunoştinţelor în domeniul asistenţei sociale, participă periodic la cursuri de formare susţinute de către specialişti, cursuri ce au un rol important în creşterea calităţii furnizării unui serviciu social.
Ioana Ostahie, Asistent social