AcasăNoutăţi201617 Martie: Ziua mamei - sărbătorită la Centrul de zi pentru copii Ioaniş

Ziua mamei - sărbătorită la Centrul de zi pentru copii Ioaniş

Ziua mamei -  sărbătorită la Centrul de zi pentru copii Ioaniş

Odată cu venirea primăverii, pe 8 Martie, sărbătorim şi Ziua Mamei. Pentru că Ziua Mamei este unică, ea trebuie să fie foarte specială. În faţa provocării în a-i alege mamei un dar, o serbare poate deveni cadoul ideal. Astfel că, marţi, 8 martie, copiii de la Centrul de zi din Ioaniş şi-au sărbătorit MAMA - simbolul jertfei şi dăruirii de sine.
Într-o atmosferă încărcată de emoţia momentului, copiii prin dăruirea şi sinceritatea lor, şi-au exprimat şi declarat preţuirea, mulţumirea şi sentimentele lor pentru MAMA, trăind şi simţind alături de ele fiecare meditaţie, fiecare cântec sau poezie rostită de ei. Pe chipul mamelor se putea citi emoţia şi fericirea, iar la finalul serbării, fiecare copil i-a dăruit mamei câte un ghiveci cu flori confecţionat de ei cu multă dragoste. Şi, ca bucuria să fie deplină, copiii împreună cu mamele lor au servit fursecuri şi suc.
A mulţumi lui Dumnezeu pentru mama, este cea mai frumoasă jertfă de recunoştinţă din partea unui copil. Ziua mamei înseamnă mai mult decât flori şi cadouri înseamnă să spui MULŢUMESC, înseamnă să spui TE IUBESC!