HomeNews20164 March: Voluntarii ACEO au fost premiaţi de ASCO

Address:

Phone:

Voluntarii ACEO au fost premiaţi de ASCO

Administraţia Socială Comunitară Oradea (ASCO) a premiat, marţi 1.03.2016, voluntarii din domeniul social la cea de-a patra ediţie a Galei Voluntarilor din domeniul social, în sala mare a Primăriei.
În cadrul evenimentului, au fost acordate premii pentru cel mai bun voluntar la şase secţiuni: respectiv asistenţă socială şi protecţia copilului, asistenţă socială şi protecţia persoanelor vârstnice, asistenţă socială şi protecţia persoanelor cu dizabilităţi, servicii de cantină socială, asistenţa tinerilor şi a familiilor aflate în dificultate, respectiv servicii sociale acordate în comunitate.
Printre cei premiaţi au fost voluntara Adriana Popa care a primit premiul, cel mai bun voluntar, la categoria Centre de Zi pentru copii şi Adina Claudia Popa, cel mai bun voluntar, la categoria servicii de cantină socială.
Cu această ocazie le mulţumim şi noi pentru implicarea cu devotament şi responsabilitate în activităţile sociale ale organizaţiei.
BE DIFFERENT!
GABRIELE CENTER