Română | English | Italiano
AcasăNoutăţi201610 Februarie: INVITAŢIE
Casa Frenţiu
CANTINA SOCIALĂ

Contact

Caritas Eparhial Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefon:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Noutăţi

INVITAŢIE

INVITAŢIE

Cu ocazia Zilei Mondiale a Bolnavului (11 februarie), Centrul de Îngrijire la Domiciliu (CID) al Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, oferă gratuit în ziua de joi, 11 februarie 2016, măsurarea glicemiei şi a tensiunii arteriale. Primele 100 de persoane vor beneficia şi de vitamina C acordată gratuit.
Doritorii sunt aşteptaţi între orele 8.00-12.00 la sediul Centrului de Îngrijire la Domiciliu aflat pe str. Mihai Pavel nr. 2, Oradea.
Simona Todorean
Coordonator CID
Centru de Îngrijire la Domiciliu asigură asistenţă medicală profesională conform unui plan de îngrijire adaptat fiecărui pacient în parte. Oferă informaţii şi asistenţă familiei pentru a asigura cele mai bune îngrijiri în cele mai bune condiţii.
Servicii medicale oferite de C.I.D: administrarea de medicamente; injecţii IM; injecţie IV; perfuzie; măsurare TA, puls; măsurarea glicemiei; tratarea şi prevenirea escarelor; pansamente; masaj, mobilizarea bolnavului; clisma evacuatore/ terapeutică; schimbare scutec adult, toaleta locală; toaleta parţială; toaleta totală.
Pe lângă serviciile medicale, C.I.D., acordă beneficiarilor: cărucioare, cârje, bastoane, cadre de mers.
C.I.D. are servicii acreditate pentru îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice şi a persoanelor cu handicap. C.I.D. are contract de prestări servicii încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate Bihor.
Criteriile de selecţie ale beneficiarilor C.I.D. pe serviciul social sunt: venitul pe membru de familie nu depăşeşte 350 lei; persoane fără aparţinători; persoane imobilizate la pat sau greu deplasabile; persoane care nu îşi pot satisface nevoile fundamentale/de bază; persoane cu diagnostic şi recomandare de îngrijire la domiciliu din partea unui specialist; persoane cu domiciliu în Municipiul Oradea; persoane cu certificat de handicap fără însoţitor.
Direcţionează 3,5%
IEŞI DIN TIPAR!

DUŞURI SOCIALE
Susţine-ne!
Dezvoltat de: Azatech | Valid: XHTML | Valid: CSS