Română | English | Italiano
HomeNotizie20163 Gennaio: Rezultatele colectei de alimente
Libreria Gutenberg

Contatto

Caritas Eparhial Oradea

Indirizzo:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefono:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Notizie

Rezultatele colectei de alimente

Rezultatele colectei de alimente

În perioada 4 - 6 şi 11 – 22 decembrie, a.c., Caritas Eparhial Oradea a organizat colecta de alimente, Deschide uşa inimii tale! în Complexul Comercial Era Shopping Park şi în magazinul Selgros Cash and Carry Oradea, pentru a sprijini cele două cantine sociale ale asociaţiei în care mănâncă zilnic 79 de copii şi familiile sărace din comunitate.
În această activitate au fost implicaţi un număr de 65 de voluntari care şi-au oferit disponibilitatea de a ajuta la strângerea alimentelor prin împărţirea de fluturaşi cumpărătorilor şi informarea lor despre colectă.
Printre alimentele de bază colectate s-au colectat ulei, 381 de litri, făină albă de grâu, 329 kg, făină de mălai, 46 kg, zahăr, 287 kg. Valoarea totală de inventar a alimentelor colectate se ridică la suma de 6.986 lei. De asemenea, pe lângă alimente, au fost realizate şi donaţii în bani, în valoare totală de 2.999,5 lei.
Mulţumim pe această cale partenerilor noştri care ne-au permis organizarea colectei, persoanelor care nu au rămas indiferente faţă de acest eveniment şi au decis să se implice prin donaţii, precum şi tuturor voluntarilor care prin modalităţi diferite au reuşit o frumoasă conlucrare spre folosul celuilalt, şi în final, spre folosul comunităţii, în care cu toţii trăim.
Traian Ostahie
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
ESCI DALLA ABITUDINE!

VIDEO!
DOCCE SOCIALE
Aiutaci!
Sviluppato da: Azatech | XHTML valido | CSS valido