AcasăNoutăţi20163 Ianuarie: Sărbătoarea Naşterii Domnului a ajuns şi la Centru de zi Gabriele

Sărbătoarea Naşterii Domnului a ajuns şi la Centru de zi Gabriele

Moş Crăciun împreună cu tinerii din grupul Interact a ajuns în data de 17 decembrie a.c., la Centrul de zi Gabriele şi a împlinit dorinţele copiilor care frecventează centrul. Serbarea a fost organizată de patru voluntare: Adina Dume, Maria Gligor, Vad Kinga şi Melisa Merec. Copiii având multă răbdare şi dorinţă, în semn de mulţumire, au făcut un mic spectacol de Crăciun.
Unii copii au învăţat o scenetă, alţii poezii, alţii s-au jucat cu o persoană dragă lor şi la sfârşit au cântat colinde. Voluntari, părinţi, bunici, unchi, verişori au sprijinit şi aplaudat copiii. În public a fost prezent un invitat special, care ne onorează în fiecare an de trei ani încoace, cu prezenţa, Preasfinţia Sa Virgil Bercea. Copiii s-au simţit apreciaţi şi s-au întors acasă fericiţi pentru că atât de mulţi oameni au venit să vadă ceea ce au pregătit ei pentru Crăciun.
În această zi trei copiii şi-au sărbătorit ziua lor de naştere, astfel pentru fiecare a fost pregătit câte un tort. Pentru a reda atmosfera sărbătorii şi mai mult, redăm câteva din mărturiile voluntarilor: Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să organizez serbarea cu copii aşa de minunaţi de Sărbătoarea Naşterii Domnului. Acestă serbare a avut mulţi spectatori şi mă bucur mult că lucrez cu aceşti copii ei şi că fac tot felul de activitati cu ei. Adina Dume
Impresia mea despre serbare este una bună, aceşti copii frumoşi şi plini de viaţă s-au implicat sufleteşte şi trupeşte ca să le arate părinţilor dărnicia lor şi ca aceştia să fie mândrii de ei. Sunt şi eu foarte mândră de ei pentru că s-au străduit aşa de mult ca să iasă atât de frumos. Părinţii s-au bucurat şi de jocul organizat pentru că prin joc părinţii au caracterizat copiii iar copiii pe părinţii. Sunt mândră de toţi! Vad Kinga
Alessandra Crovasce