Română | English | Italiano
HomeNotizie201518 Dicembre: Angajaţii Celestica fac voluntariat
Libreria Gutenberg

Contatto

Caritas Eparhial Oradea

Indirizzo:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefono:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Notizie

Angajaţii Celestica fac voluntariat

Angajaţii Celestica fac voluntariat

În perioada 02.12.2015-16.12.2015 Centrul social “Maria Rosa” al Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea a avut zilnic câte un grup de v oluntari, format din 7-10 persoane, angajaţi ai companiei Celestica România.
Angajaţii companiei Celestica au dorit foarte mult să facă voluntariat în cadrul Centrului ”Maria Rosa”. Zilnic între orele 09.00 – 14.00 au dat o mână de ajutor la pregătirea mâncării (curăţat legume, tocat legume, etc.), iar apoi au ajutat la servirea mesei şi la efectuarea curăţeniei.
Pe perioada mai sus menţionată, masa pe care o servim zilnic celor 50 de beneficiarii, a fost asigurată, în parte, de compania Celestica.
La sfârşitul acestei perioade de colaborare între compania Celestica România şi Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, au fost şi persoane din cadrul companiei care şi-au exprimat dorinţa de a veni să facă voluntariat în continuare, în mod individual.
Mulţumind companiei Celestica România şi tuturor celor implicaţi în această iniţiativă, doresc să invit toate persoanele care doresc să se implice în activităţi de voluntariat, la Centrul Social ”Maria Rosa”. Acesta este locul în care putem oricând să dăm o mână de ajutor aproapelui nostru.
Adela Dejeu
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
ESCI DALLA ABITUDINE!

VIDEO!
DOCCE SOCIALE
Aiutaci!
Sviluppato da: Azatech | XHTML valido | CSS valido