HomeNews201518 December: IMPACT la Centru Social ”Maria Rosa”
Gutenberg Bookstore
WELFARE CAFETERIA
Nursing care

Address:

Phone:

IMPACT la Centru Social ”Maria Rosa”

În data de 16.12.2015, Centrul Social ”Maria Rosa” a fost vizitat de către membri ai Clubului IMPACT Junior din cadrul Colegiului Iosif Vulcan Oradea, însoţiţi de d-na profesoara Lioara Beltechi.
Programul IMPACT este o reţea naţională de cluburi de Iniţiativă Comunitară pentru Tineri, membrii înscrişi în program, combină distracţia, învăţarea şi serviciul în folosul comunităţii pentru dezvoltarea personală şi socială.
Fiind cu adevărat implicaţi în schimbarea socială, plini de curaj, compasiune şi emoţie, în pragul sărbătorii Naşterii Domnului, aceştia au dăruit beneficiarilor din cadrul Serviciului Cantina Socială şi copiilor care frecventează Centrul de Zi Gabriele pachete de Crăciun. Fiecare cadou a conţinut o pereche de mănuşi, o pereche de şosete şi un fular.           În total au fost donate 60 pachete. Pe lângă acestea, beneficiarii organizaţiei au mai primit şi câteva articole vestimentare. Toate aceste daruri au fost oferite în timpul interpretării unor colinzi.
Caritas Eparhia mulţumeşte Grupului Impact Junior pentru implicarea şi devotamentul de care au dat dovadă în a face un bine persoanelor aflate în nevoie.
Ioana Ostahie
BE DIFFERENT!