AcasăNoutăţi201518 Decembrie: ASTRU Oradea face o bucurie copiilor

ASTRU Oradea face o bucurie copiilor

În data de 15.12. a.c., cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, ASTRU Oradea a încurajat şi convins persoanele din comunitatea orădeană, să facă o bucurie copiilor de la Centrul de Zi Gabriele şi celor din Centrul din Ioaniş.
Pentru această campanie s-au amplasat nişte cutii de cadouri împodobite în cantina Seminarului Teologic Greco Catolic precum şi în Liceul Greco Catolic Iuliu Maniu, în perioada 16 noiembrie – 12 decembrie. În urma donaţiilor făcute, tinerii din ASTRU au reuşit să pregătească un număr de 59 de pachete cu dulciuri pentru cei mici, venind în ajutorul Moşului. Pe lângă aceste pachete, au mai fost donate anumite articole vestimentare, constând în ghete, adidaşi, diferite hăinuţe, precum şi jucării de pluş, care urmează a fi distribuite copiilor care frecventează Centrul din Ioaniş.
Acesta este al doilea an de implicare a ASTRU-lui în pregătirea pachetelor pentru copiii centrelor de zi. În momentul primirii lor, copiii au reuşit să transmită tuturor celor prezenţi din inocenţa şi bucuria lor.
Caritas Eparhial mulţumeşte atât membrilor ASTRU care au iniţiat această campanie cât şi celor care au participat prin donaţii.
Ioana Ostahie