HomeNotizie201515 Dicembre: Colectă de alimente

Telefono:

Notizie

Colectă de alimente

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează o colectă de alimente intitulată „Deschide uşa inimii tale” în magazinul Selgros Cash and Carry Oradea, în perioada 4 – 21 decembrie 2015, între orele 10.00-21.00.
Colecta se desfăşoară cu sprijinul voluntarilor asociaţiei (pot fi recunoscuţi după şorţurile inscripţionate cu sigla asociaţiei) care distribuie fluturaşi clienţilor pentru a-i informa despre posibilitatea de a cumpăra alimente şi de a le dona apoi la stand. Toate alimentele colectate sunt notate într-un tabel pe baza căruia sunt introduse mai apoi în gestiunea asociaţiei. Cei care doresc sau cărora le este mai uşor, pot face şi donaţii în bani.
Persoanele dispuse să facă un gest caritabil, de a împărţi cu cei care nu au ce să pună pe masă, sunt invitate ca la întâlnirea voluntarilor asociaţiei să facă o donaţie pentru cei săraci. Misiunea Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea este de a sprijini în mod caritabil şi fără discriminare de orice fel persoanele şi familiile din comunitate aflate în dificultate. Aşadar, donaţiile dumneavoastră vor ajunge acolo unde este într-adevăr nevoie de ele!
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE