AcasăNoutăţi201523 Septembrie: Un nou an Ioaniş

Un nou an Ioaniş

La Centrul de zi pentru copii Ioaniş a avut loc un moment important, marţi, 15 septembrie 2015, începând cu ora 14.00: ceremonia deschiderii noului an de activităţi. Cu emoţii în priviri, plini de entuziasmul unui nou început, copiii au participat la ceremonie, alături de părinţi şi fraţi, de administratorul centrului (pr. Şoptea Vasile) şi angajaţii Centrului de zi.
La ceremonie au fost prezente şi cadre didactice din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 2 Ioaniş. Printre invitaţi au fost şi preotul Zima Zorel, protopop de Beius şi preotul greco-catolic Mircea Boţa, parohul comunităţii din Ioaniş care au oficiat slujba religioasa Te Deum şi sfinţirea centrului. Aceştia au cerut revărsarea binecuvântării lui Dumnezeu asupra copiilor, părinţilor, personalului de la centru şi a cadrelor didactice.
La finalul ceremoniei, toţi cei prezenţi au servit suc şi pizza, pregătită în Cantina Socială a asociaţiei, aflată în Oradea.
Corina Andraş