HomeNews201523 September: Comunicat de presă

Address:

Phone:

Compania de producţie lumânări SC ARDDOR D-LUXE SRL şi-a dechis porţile
Din 22 septembrie 2015 SC ARDDOR D-LUXE SRL şi-a deschis în mod oficial activitatea de producţie, în loc. Palota, com. Sântandrei, str. Câmpului, nr. 181.
Aici, timpul parcă stă în loc, arta se îmbină într-un mod extraordinar cu munca, rezultatul fiind unul absolut fantastic, lumânări unice, finisaje precise şi culori pe măsură. De la lumânări în formă de dovlecei special gătiţi, în strai de Halloween până la opere de artă atent aurite, demne să transfigureze iubirea lui Brâncuşi faţă de tot ceea ce este autentic, naţional/românesc!
ARDDOR este o companie nouă în domeniul producţiei de lumânări menaj, lumânări decorative, şi lumânări de artă - modele unice in România - bazate pe concepte artistice ale unor nume celebre: Domnişoara Pogany, Cuminţenia Pământului, Vlad Ţepeş, Sărutul, Poarta sărutului, Dracula, ş.a!
Compania ARDDOR vinde lumânări deosebite en-gross şi en-detail pentru consumatorul final, persoană fizică prin web shop-ul creat: www.arddor.ro, şi se adresează inclusiv resseler-ilor de tip: supermarket, hipermarket, magazine de suveniruri, magazine de decoraţiuni/mobilă şi aranjamente interioare, hoteluri, florării, centre welness&spa, centre turistice/muzeale, etc. pentru revânzare şi decor.
Pentru comenzi vă aşteptăm la noi pe site: www.arddor.ro , e-mail: comenzi@arddor.ro şi la nr. de tel. 0728.974.878!
Prin înfiinţarea acestei companii atingem două obiective extrem de importante pentru mediul economic cât şi pentru imaginea României ca ţară:
- promovăm valorile naţionale, autentice româneşti prin realizarea de lumânări unice ca design/piese de artă
- sprijinim grupurile vulnerabile în cadrul pieţei muncii prin calificare şi oferire de locuri de muncă
Începând cu 5 ianuarie 2015, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, în parteneriat cu SC Public Euconsulting SRL a demarat implementarea proiectului “Implicare activă pentru dezvoltare comunitară”, finanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
Obiectivul general al proiectului îl constituie facilitarea accesului pe piaţa muncii a unui număr de 60 de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile, motiv pentru care în cadrul proiectului au fost iniţiate 3 forme de economie socială, care au creat 16 locuri de muncă pentru persoane vulnerabile: firmă de producţie lumânări, SC ARDDOR D-LUXE SRL, firmă de construcţii, SC CEO CONSTRUCT SRL, firmă de comerţ cu amănuntul, SC CEO STORE SRL.
Lavinia CATRINAR,
Manager General,