HomeNews201518 September: Inaugurarea companiei de producţie lumânări SC ARDDOR D-LUXE SRL
Gutenberg Bookstore
WELFARE CAFETERIA
Nursing care

Address:

Phone:

Inaugurarea companiei de producţie lumânări SC ARDDOR D-LUXE SRL

SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL din Oradea vă invită la inaugurarea companiei de producţie lumânări ARDDOR, marţi, 22 septembrie 2015, ora 10.00, în loc. Palota, com. Sântandrei, str. Câmpului, nr. 181.
ARDDOR este o companie nouă în domeniul producţiei de lumânări menaj, lumânări decorative, şi lumânări de artă - modele unice in România - bazate pe concepte artistice ale unor nume celebre: Domnişoara Pogany, Cuminţenia Pământului, Vlad Ţepeş, Sărutul, Poarta sărutului, Dracula, ş.a!
Compania ARDDOR vinde lumânări deosebite en-gross şi en-detail pentru consumatorul final, persoană fizică prin web shop-ul creat: www.arddor.ro, şi se adresează inclusiv resseler-ilor de tip: supermarket, hipermarket, magazine de suveniruri, magazine de decoraţiuni/mobilă şi aranjamente interioare, hoteluri, florării, centre welness&spa, centre turistice/muzeale, etc. pentru revânzare şi decor.
In acelaşi timp, compania nou înfiinţată este o structură de economie socială, dezvoltată în cadrul proiectului “Implicare activă pentru dezvoltare comunitară”, finanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
Prin înfiinţarea acestei companii atingem două obiective extrem de importante pentru mediul economic cât şi pentru imaginea României ca ţară:
- promovăm valorile naţionale, autentice româneşti prin realizarea de lumânări unice ca design/piese de artă
- sprijinirea grupurilor vulnerabile în cadrul pieţei muncii prin calificare şi oferire de locuri de muncă
Începând cu 5 ianuarie 2015, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, în parteneriat cu SC Public Euconsulting SRL a demarat implementarea proiectului “Implicare activă pentru dezvoltare comunitară”, finanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
Obiectivul general al proiectului îl constituie facilitarea accesului pe piaţa muncii a unui număr de 60 de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile, motiv pentru care în cadrul proiectului au fost iniţiate 3 forme de economie socială, care au creat 16 locuri de muncă pentru persoane vulnerabile: firmă de producţie lumânări, SC ARDDOR D-LUXE SRL, firmă de construcţii, SC CEO CONSTRUCT SRL, firmă de comerţ cu amănuntul, SC CEO STORE SRL.
Lavinia CATRINAR,
Manager General, SC Public Euroconsulting SRL