HomeNotizie20157 Agosto: INVITAŢIE

Telefono:

Notizie

INVITAŢIE

Inaugurarea magazinului second-hand “dinŞifonier”
Asociaţia Caritas Eparhial Oradea vă invită la inaugurarea magazinului second-hand “dinŞifonier”, luni, 10 august 2015, ora 10.00, în Oradea, str. Decebal, nr. 76, bl. C6 parter.
Magazinul “dinŞifonier” este un nume nou în rândul magazinelor second-hand din Oradea, acesta fiind o structură de economie socială, creată în cadrul proiectului “Implicare activă pentru dezvoltare comunitară”, finanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
Magazinul “dinŞifonier” este un concept de magazin second-hand ce furnizează articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, mobilier, obiecte de uz casnic şi accesorii de înaltă calitate prin personal calificat, având preţuri accesibile tuturor cumpărătorilor, reuşind să răspundă atât nevoilor cumpărătorilor de a achiziţiona produse de calitate la preţuri accesibile, cât şi problematicii sociale cu care se confruntă membrii grupurilor vulnerabile.
Începând cu data de 5 ianuarie 2015, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, în parteneriat cu SC Public Euconsulting SRL implementează proiectul “Implicare activă pentru dezvoltare comunitară”, finanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Obiectivul general al proiectului îl constituie facilitarea accesului pe piaţa muncii a unui număr de 60 de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile, motiv pentru care în cadrul proiectului au fost iniţiate 3 forme de economie socială, care au creat 16 locuri de muncă pentru persoane vulnerabile: firma de construcţii, SC CEO CONSTRUCT SRL, firma de comerţ cu amănuntul, SC CEO STORE SRL precum şi un atelier de producţie lumânări, SC ARDDOR D-LUXE SRL.
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE