HomeNotizie201530 Luglio: Aproape în CASA D.A.R.
Libreria Gutenberg
Assitenza medicale
Contatto

Indirizzo:

Telefono:

Notizie

Aproape în CASA D.A.R.

Blocul de locuinţe sociale aflat în strada Cantacuzino nr.56, din Oradea, CASA DAR, a cărui piatră de temelie a fost pusă în 6 august 2014 este gata de recepţie. În luna august va avea loc recepţia lucrării iar în prima parte a lunii septembrie a.c. va avea loc inaugurarea.
Nouă din cele zece apartamente vor fi date în folosinţă abia în luna ianuarie anul viitor când vor fi mobilate şi echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o tânără familie. Din luna septembrie un apartament va fi locuit de o tânără familie care va avea în administrare blocul şi gestionarea din punct de vedere social a tinerelor familii. Reamintim că blocul este destinat pentru zece perechi de tineri majori care au părăsit instituţiile de ocrotire ale statului, doresc să lucreze şi să-şi întemeieze o familie. Aceştia vor beneficia, timp de cinci ani, de o locuinţă în acest imobil, intrând într-un program special.
Marţi, 28 iulie 2015, PSS Virgil Bercea cu a cărui accept şi binecuvântare s-a ridicat acest bloc, a făcut o vizită pe şantier împreună cu părintele Olimpiu Todorean (Vicar General şi Preşedinte al Asociaţiei Caritas Eparhial) şi cu vicarul responsabil preoţii, Părintele Antonio Chifor.
Vom reveni cu invitaţia pentru inaugurarea Blocului D.A.R.
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE