AcasăNoutăţi20152 Iunie: INVITAŢIE

INVITAŢIE

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea vă invită joi, 4 iunie 2015, ora 14.00, în Librăria Gutenberg, str. Ep. Mihai Pavel nr. 4, Oradea, la extragerea biletelor câştigătoare distribuite în cadrul campaniei de strângere de fonduri Loterie pentru Centrul de zi Ioaniş.
Biletele de loterie au putut fi achiziţionate, începând cu data de 1.05.2015, din Librăria Gutenberg precum şi de la voluntarii Caritas. Participanţii la loterie sunt persoanele care au achiziţionat minimum un bilet în valoare de 5 lei, care are înscris pe el un număr de la 1 la 5.000. Numărului de pe bilet îi corespunde un număr pe cotor. Revendicarea premiilor se va face pe baza biletelor.
Orice persoană care doreşte este liberă să participe la extragere.
Extragerea premiilor se va face, începând cu numărul 12, până la numărul 1 din lista de premii prezentă la art.6 din Regulamentul Loteriei.
Numerele câştigătoare cu premiile aferente vor fi afişate pe site-ul asociaţiei: www.caritaseparhial.ro şi vor fi publicate în presă, prin bunăvoinţa dumneavoastră, în ziua următoare extragerii.
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3, să-şi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 12 iunie 2015. În vederea intrării în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte biletul cu numărul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.
În cadrul acestei Loterii nu este posibilă înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau alte obiecte.