AcasăNoutăţi20156 Aprilie: OMV Petrom face pasul 2% pentru ONG-uri

OMV Petrom face pasul 2% pentru ONG-uri

Se împlinesc 8 ani de când OMV Petrom sprijină ONG-urile din România prin promovarea prevederii 2% din Codul Fiscal! În fiecare primăvară, compania desfăşoară o campanie de informare către toti angajaţii companiei şi oferă suport acestora pentru a redirecţiona până la 2% din impozitul pe venit către o organizaţie non-guvernamentală.
Anul acesta, campania către angajaţi se va desfăşura în intervalul 9 februarie – 6 mai. În aproximativ 30 de sedii OMV Petrom din ţară au fost amenajate puncte de informare şi colectare a formularelor 2% pentru a facilita procesul de redirecţionare pentru angajaţi. Informarea despre prevederea 2% este dublată şi de campania online, derulată pe Intranetul companiei.
Punctele de informare din sedii conţin materiale necesare redirecţionării, precum formularele 230 şi 200, instrucţiuni de completare, adrese ale adiminstraţiilor financiare, cât şi o urnă de colectare a formularelor completate. De asemenea, pentru promovarea organizaţiilor non-profit, am realizat şi o broşură cu ONG-uri în rândurile căreia vă informăm că se află şi datele de identificare ale organizaţiei dumneavoastră.
Anul trecut, prin intermediul Campaniei 2%, au fost susţinute peste 250 de ONG-uri prin completarea a peste 2.200 de formulare de către angajaţii OMV Petrom. Sperăm ca ajutorul fiecăruia să conteze şi anul acesta şi să vină în sprijinul proiectelor dumneavoastră!
Mult succes în activitate şi la cât mai multe redirecţionări!
Cu prietenie,
Departamentul de Sustenabilitate OMV Petrom