HomeNotizie201522 Febbraio: INVITAŢIE

Telefono:

Notizie

INVITAŢIE

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, Episcopia Română Unită cu Roma, Greco – Catolică Oradea şi Publicaţia Oradea Press
Vă invită la o lansare de carte şi o seară dedicate Înalt Prea Sfinţiei Sale Acad. Dr. Nicolae Corneanu, fostul mitropolit al Banatului, de pie memorie.
Vor prezenta volumul: PSS Böcskei László, episcop romano-catolic; PSS Dr. Virgil Bercea, episcop greco-catolic; Ioan Moldovan, director al revistei ”Familia” şi Ramona Băluţescu, autor.
Totodată, invitaţii vor evoca personalitatea celui care a fost mitropolitul ortodox al Banatului, Acad. Dr. Nicolae Corneanu, ierarh ce a compensat destinul său tragic prin iubirea şi preţuirea pe care le-a primit din rândul credincioşilor săi, şi nu numai, fiind, zeci de ani, părintele întregului Banat şi prietenul tuturor etniilor şi cultelor din România.
Vă invităm să ne fiţi alături joi, 26 februarie, a.c., ora 17.00, la Librăria Gutenberg din Oradea, Str. Ep. Mihai Pavel nr. 4.
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE