AcasăNoutăţi20158 Ianuarie: Copacul Dorinţelor

Copacul Dorinţelor

Orădenii au fost invitaţi să împlinească un vis din „Copacul Dorinţelor” plantat la Era Shopping Park Oradea. Asociaţia Caritas Eparhial Oradea şi Complexul Comercial au derulat, în perioada 12 – 21 decembrie 2014, campania „Copacul dorinţelor”. Prin această campanie am dorit să susţinem Centrul de Zi pentru Copii de la Ioaniş.
Alături de frunze, în copac au fost puse bileţele cu un necesar pentru Centrul de la Ioaniş, pe care clienţii le puteau lua şi cumpăra pe baza lor obiectele necesare copiilor la Centru.
Asociaţia Caritas Eparhial Oradea oferă zilnic servicii sociale pentru peste 80 de copii care frecventează Centrul de Zi pesntru Copii Ioaniş. Copiii provin din familii aflate în dificultate, iar prin programele desfăşurate la Centru, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea le asigură şanse egale la educaţie şi un mediu adecvat pentru o creştere şi dezvoltare armonioasă.
Voluntarii Caritas Eparhial Oradea au preluat zilnic, între orele 12.00 şi 21.00, obiectele pe care persoanele generoase le-au oferit copiilor.
Din cele 99 de bileţele puse în Copacul Dorinţelor, clienţii care au vizitat Era Shopping Park Oradea, au îndeplinit 74 de dorinţe. Pe cele 74 de bileţele alese de clienţi au fost trecute rechizite şcolare, jocuri logice, jocuri recreative etc. ce vor fi folosite de către copiii de la Centru de zi din Ioaniş.
Bianca Gheţe