AcasăNoutăţi201425 Decembrie: Copiii de la Centrul de zi Ioaniş l-au sărbătorit pe …..ISUS

Copiii de la Centrul de zi Ioaniş l-au sărbătorit pe …..ISUS

Într-o atmosferă emoţionantă, adevăratul spirit al Crăciunului a pătruns în sufletul celor prezenţi, datorită copiilor care, prin programul lor artistic: Naşterea lui Isus Cristos, au transmis adevărata semnificaţie a acestor zile. Scenetele interpretate de copii au scos în evidenţă că toate capcanele Crăciunului contemporan ne împiedică să-l vedem pe Isus.
73 de copii de la Centrul de zi Ioaniş l-au sărbătorit pe Isus, vineri 19 decembrie, a.c. printr-o serbare pregătită din timp la centru cu ajutorul doamnelor Corina, Anca, Rozalia şi Katalin. Copiii au evoluat în sala festivă a centrului în prezenţa părinţilor, a fraţilor mai mici sau mai mari şi a rudelor. Au mai fost prezenţi: preşedintele Asociaţei Caritas Eparhial Oradea, părintele Olimpiu Todorean, administratorul Centrului de zi, părintele Vasile Şoptea, asistentul social Ligia Deac şi preşedinta Fundaţiei Căminul Francesco Beiuş, sora Maria Bordignon.
Sinceritatea, bucuria şi emoţia transmisă de copii au încântat mintea şi sufletul celor prezenţi la serbare. Şi, ca bucuria să fie deplină, la sfârşitul serbării toţi cei 73 de copii implicaţi în serbare dar şi fraţii lor mai mici prezenţi în sală au primit câte un cadou.