Română | English | Italiano
HomeNotizie201413 Giugno: VINCITORII DELLA LOTERIA
Libreria Gutenberg
Assitenza medicale
Contatto

Caritas Eparhial Oradea

Indirizzo:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefono:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Notizie

VINCITORII DELLA LOTERIA

VINCITORII DELLA LOTERIA

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat Loteria pentru Duşuri Sociale pentru a strânge fonduri pentru programul Duşuri Sociale. Au fost tipărite un număr de 5.000 de bilete de loterie, fiecare în valoare de 5 lei.
În perioada 29 mai – 10 iunie 2014 câştigătorii au putut să-şi revendice premiul prin prezentarea biletului cu numărul câştigător.
Persoanele care au câştigat şi au ridicat premiul sunt următoarele: Ghiulai Florin din Marghita (un pachet cu vitamine pentru două persoane); Susana Vaida din Oradea (un cafea BOSCH TASSIMO); Valeria Pogar din Oradea (o trusă cosmetice); Angela Popuţe din Brusturi (o geantă de voiaj); Diana Flonta din Oradea (o geantă de voiaj); Alina Ţoca din Oradea (o cină pentru două persoane la Restaurantul „Hanul cu Noroc” din Oradea); Roxana Faur din Oradea (un weekend pentru 2 persoane la Hotel Aqua din Băile 1 Mai); Margareta Vilciuc din Oradea (un weekend pentru 2 persoane la Coada Lacului); Ana Maria Mălan din Livada (şcoală auto, categoria B pentru o persoană).
Şase premii nu au fost revendicate. Aceste premii vor fi folosite pentru loteria din 2015.
Caritas
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE
VIDEO!
DOCCE SOCIALE
Aiutaci!
Sviluppato da: Azatech | XHTML valido | CSS valido