HomeNews201413 June: THE WINNERS OF THE LOTTERY

Address:

Phone:

THE WINNERS OF THE LOTTERY

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat Loteria pentru Duşuri Sociale pentru a strânge fonduri pentru programul Duşuri Sociale. Au fost tipărite un număr de 5.000 de bilete de loterie, fiecare în valoare de 5 lei.
În perioada 29 mai – 10 iunie 2014 câştigătorii au putut să-şi revendice premiul prin prezentarea biletului cu numărul câştigător.
Persoanele care au câştigat şi au ridicat premiul sunt următoarele: Ghiulai Florin din Marghita (un pachet cu vitamine pentru două persoane); Susana Vaida din Oradea (un cafea BOSCH TASSIMO); Valeria Pogar din Oradea (o trusă cosmetice); Angela Popuţe din Brusturi (o geantă de voiaj); Diana Flonta din Oradea (o geantă de voiaj); Alina Ţoca din Oradea (o cină pentru două persoane la Restaurantul „Hanul cu Noroc” din Oradea); Roxana Faur din Oradea (un weekend pentru 2 persoane la Hotel Aqua din Băile 1 Mai); Margareta Vilciuc din Oradea (un weekend pentru 2 persoane la Coada Lacului); Ana Maria Mălan din Livada (şcoală auto, categoria B pentru o persoană).
Şase premii nu au fost revendicate. Aceste premii vor fi folosite pentru loteria din 2015.
BE DIFFERENT!
GABRIELE CENTER