AcasăNoutăţi20143 Ianuarie: Participare la târguri

Participare la târguri

În cadrul proiectului de responsabilitate socială ,,În sprijinul comunităţii” iniţiat de Eurobusiness Parc Oradea, mai multe companii înscrise în acest proiect, au organizat în perioada 2 dec. - 16 dec. 2013, pentru angajaţii lor, un târg de Crăciun cu produse specifice sărbătorilor de iarnă. Companiile înscrise în acest proiect au fost: Plastor SA, Connectronics România, Bihore SRL, Comau România, Plexus Oradea şi Celestica România. În felul acesta companiile au oferit posibilitatea organizaţiilor non-profit din Oradea să-şi expună spre vânzare produsele realizate împreună cu voluntarii sau beneficiarii lor. Angajaţii companiilor care au vizitat standurile, au avut posibilitatea de a alege şi cumpăra produse originale, create cu scopul de a strânge fonduri pentru a-i sprijini pe cei aflaţi în nevoi şi de a le aduce acestora un strop de bucurie, în prag de sărbători.
La târguri, din partea Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, au participat Bianca Gheţe, Lia Bodogai şi Raluca Naom, care au expus spre vânzare felicitări, ornamente de Crăciun realizate de voluntari precum şi dulciuri pregătite în bucătăria Centrului Social ,,Maria Rosa’’. Au fost prezentate şi cărţi pentru copii şi tineri.
În urma acestui proiect, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a reuşit să obţină din vânzări suma de 746 lei, bani ce vor fi redirecţionaţi către programul ,,O masă caldă pentru cei săraci”.
Bianca Gheţe