Română | English | Italiano
AcasăNoutăţi201330 Decembrie: Colindători la Centru de Zi…
CANTINA SOCIALĂ

Contact

Caritas Eparhial Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefon:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Noutăţi

Colindători la Centru de Zi…

Colindători la Centru de Zi…

Deoarece sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi grăbiţi colindătorii au început să apară, primul grup care ne-a vizitat a fost ASTRU.
Tinerii din grupul ASTRU ne-au împărtăşit din bucuria Naşterii Mântuitorului Isus şi nouă, nu doar copiilor şi dar personalului, încântându-ne inimile cu colindele lor duioase. Copiii din cadrul Centrului de Zi nu s-au lăsat intimidaţi de colindele frumoase, ci au intrat intr-un duet de colinde creştineşti cu acest grup. În tot centrul răsunau colinde îngereşti, creându-se astfel o atmosferă de sărbătoare.
După încheierea duetului grupul ASTRU a dăruit fiecărui copil un cadou.
Centrul de Zi pentru Copii “Gabriele” a avut o dublă sărbătoare. Una dintre voluntarele centrului a împlinit frumoasa vârsta de 18 ani. Coordonatorul împreună cu copii au pregătit voluntarei o surpriză. Toţi cei prezenţi au cântat voluntarei „La Mulţi Ani”, apoi au servit împreună prăjitura favorită a copiilor, tiramisu.
Sărbătoarea s-a încheiat printr-un dans realizat de copii centrului, dans tipic culturi din care aceştia provin, toţi bucurându-se de bucuria acestor copii.
Ligia Deac
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
IEŞI DIN TIPAR!

DUŞURI SOCIALE
Susţine-ne!
Dezvoltat de: Azatech | Valid: XHTML | Valid: CSS