AcasăNoutăţi20132 Decembrie: IA ŞI TU CUTIA DE CRĂCIUN!

IA ŞI TU CUTIA DE CRĂCIUN!

Pe săraci îi aveţi totdeauna cu voi şi le puteţi face bine oricând voiţi…
(Marcu, 14:7)
Dragi binefăcători,
Dacă suntem mulţumiţi că Isus este Emanuel - Dumnezeu este cu noi atunci trebuie să-i ajutăm şi pe prietenii noştri, pe cunoştinţele noastre, pe vecinii noştri să înţeleagă această prezenţă.
Fiecare gest de iubire pe care îl facem ni-L face prezent pe Domnul. „Acolo unde este caritate şi iubire, acolo este Dumnezeu”.
Dumnezeu nu are nevoie de înţelepţi pentru a face operele iubirii sale. Are nevoie de persoane generoase care ştiu să spună întotdeauna „DA” Lui, dar nu numai Lui, ci şi persoanelor care sunt în nevoi, dăruindu-le un pic din bunăstarea noastră pentru ca şi ei să poată avea cel puţin necesarul pentru a trăi.
Crăciunul este de acum la poarta casei noastre.
Să ne arătăm bucuria de a sta cu Isus, Emanuel, participând cu bucurie la slujbele din acest Post şi crescând în gesturi de bunătate faţă de toţi cei din jurul nostru, în familie, în grupul de prieteni, la locul de muncă, pe stradă.
Făcând acestea, cu siguranţă Naşterea Domnului va fi o mare sărbătoare, pentru că va fi întâlnirea dintre doi prieteni care doresc să fie, unul pentru altul, „Emanuel”: a lui Isus care este mulţumit să stea cu noi şi a noastră, mulţumiţi să stăm cu El, dar şi cu toţi cei pe care Isus îi iubeşte, aşa cum ne iubeşte pe noi.
Pr. Olimpiu Todorean
Preşedinte
Ia şi tu Cutia de Crăciun şi pune în ea darul tău, expresie a renunţării tale, şi ajută pe cel care se află în dificultate. Caritas Eparhial Oradea va direcţiona ajutorul tău acolo unde este cea mai mare nevoie.
CUTIA DE CRĂCIUN
RENUNŢÂND SE POATE DĂRUI
Se poate renunţa:
la o ciocolată,
la un suc,
la o prăjitură,
la un film,
la o cafea,
la un pachet de ţigări,
la un vin,
la o bere,
la ....
Tu la ce renunţi?
Pune în Cutia de Crăciun darul tău, expresie a renunţării tale, şi ajută pe cel care se află în dificultate.
Modalitatea de returnare
Perioada de desfăşurare a campaniei Cutia de Crăciun este 25 noiembrie – 22 decembrie 2013
În cazul în care aţi intrat în posesia Cutiei de Crăciun la biserică, aceasta se va returna voluntarilor Caritas duminică 22 decembrie 2013;
În cazul în care aţi intrat în posesia Cutiei de Crăciun la şcoală, aceasta se va returna diriginţilor şi învăţătoarelor clasei, în data de 18 decembrie 2013;
În cazul în care aţi intrat în posesia Cutiei de Crăciun în altă modalitate, aceasta se va returna la sediul asociaţiei, str. Mihai Pavel nr. 3, până în data de 24 decembrie 2013;
Donaţia ta se va înregistra în actele contabile ale asociaţiei, pe bază de chitanţă fiscală.