AcasăNoutăţi201310 Octombrie: 1 Octombrie – Ziua Vârstnicului - Un zâmbet, o lacrimă şi o vorbă bună

1 Octombrie – Ziua Vârstnicului - Un zâmbet, o lacrimă şi o vorbă bună

Ca în fiecare an, Asociaţia Caritas Eparhial Oradea şi-a adus cu drag aminte şi nu i-a uitat pe cei care odată au fost copii, adolescenţi, tineri, iar azi sunt vârstnici. Astfel, cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicului, asistentul social împreună cu asistentul medical s-au deplasat la locuinţele a 15 beneficiari din cadrul Serviciului de Îngrijire şi Asistenţă Socio-Medicală la Domiciliu pentru Persoane Vârstnice oferindu-le o felicitare, o ciocolată şi un gând frumos.
Sărbătoarea a continuat şi în cadrul Cantinei Sociale unde asistentul social împreună cu coordonatorul Centrului de Îngrijire la Domiciliu au dăruit celor 9 beneficiari vârstnici o felicitare, o prăjitură şi o urare de bine.
Gestul şi mesajul transmis de către Asociaţia Caritas Eparhial Oradea beneficiarilor a atins inimile zdrobite de suferinţă şi boală, aducându-le alinarea suferinţei, o speranţă în sufletul împovărat şi multe lacrimi de bucurie pe faţă.
Ligia Deac