AcasăNoutăţi201323 Mai: CÂŞTIGĂTORII LOTERIEI

CÂŞTIGĂTORII LOTERIEI

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat Loteria pentru „Duşuri Sociale”, în perioada 8.03.2013 – 9 05 2013. Pentru a participa persoanele trebuiau să achiziţioneze minimum un bilet pe care era înscris un număr de la 1 la 5.000. Valoarea unui bilet a fost de 5 lei.
În perioada 10 – 20 mai 2013 câştigătorii au putut să-şi revendice premiul prin prezentarea biletului cu numărul câştigător.
Persoanele care au câştigat şi au ridicat premiul sunt următoarele: Corina Sfârle din Oradea (un pachet cu vitamine pentru două persoane şi un pachet cu cosmetice pentru două persoane); Floare Pop din Oradea (un aspirator de maşină); Valeria Pogar din Oradea (un ceas deşteptător cu ecran LCD); Olimpiu Man din Oradea (o geantă de voiaj); Mirela Vrabie din Oradea (cinci vouchere la Restaurantul „Butoiul de Aur” din Oradea); Teodora Boda din Oradea (un joc de masă); Corina Sfârle din Oradea (un weekend pentru 2 persoane la Hotel Aqua din Băile 1 Mai); Silviu Sana din Oradea (şcoală auto, categoria B pentru o persoană) şi, premiul cel mai mare, o excursie de o săptămână pentru două persoane, la Rimini, Italia, Maria Daina (Oradea).
Cinci premii nu au fost revendicate. Aceste premii vor fi folosite pentru loteria din 2014.
Direcţionează 2%