HomeNotizie201323 Maggio: VINCITORII DELLA LOTERIA

Telefono:

Notizie

VINCITORII DELLA LOTERIA

Caritas Eparhial Oradea ha organizzato la Lotteria Docce per i barboni nel periodo 8.03.2012-9.05.2013. Per poter partecipare le si doveva acquistare minimi un biglietto sul quale era scritto un numero da 1 a 5.000. Il valor del biglietto era di circa 1 euro.
In periodo 10-20 maggio 2013 i vincitori hanno potuto ritirarsi il premio presentando il biglietto vincitore.
Persoanele care au câştigat şi au ridicat premiul sunt următoarele: Corina Sfârle din Oradea (un pachet cu vitamine pentru două persoane şi un pachet cu cosmetice pentru două persoane); Floare Pop din Oradea (un aspirator de maşină); Valeria Pogar din Oradea (un ceas deşteptător cu ecran LCD); Olimpiu Man din Oradea (o geantă de voiaj); Mirela Vrabie din Oradea (cinci vouchere la Restaurantul „Butoiul de Aur” din Oradea); Teodora Boda din Oradea (un joc de masă); Corina Sfârle din Oradea (un weekend pentru 2 persoane la Hotel Aqua din Băile 1 Mai); Silviu Sana din Oradea (şcoală auto, categoria B pentru o persoană) şi, premiul cel mai mare, o excursie de o săptămână pentru două persoane, la Rimini, Italia, Maria Daina (Oradea).
Cinque premi non sono state ritirate. Questi saranno utilizzati per la lotteria 2013.
ESCI DALLA ABITUDINE!
CENTRO GABRIELE