HomeNews201323 May: THE WINNERS OF THE LOTTERY

Address:

Phone:

THE WINNERS OF THE LOTTERY

Caritas Eparhial Oradea Association organized the lottery for “Showers for the homeless” program, between 8th of March 2013 – 9 th of May 2013. For participation the persons should have buy a ticket with the numbers from 1 to 5000. The price of a ticket was 5 lei.
Between 10th and 20th of May the winners could have take their prizes according to the winning ticket.
Persoanele care au câştigat şi au ridicat premiul sunt următoarele: Corina Sfârle din Oradea (un pachet cu vitamine pentru două persoane şi un pachet cu cosmetice pentru două persoane); Floare Pop din Oradea (un aspirator de maşină); Valeria Pogar din Oradea (un ceas deşteptător cu ecran LCD); Olimpiu Man din Oradea (o geantă de voiaj); Mirela Vrabie din Oradea (cinci vouchere la Restaurantul „Butoiul de Aur” din Oradea); Teodora Boda din Oradea (un joc de masă); Corina Sfârle din Oradea (un weekend pentru 2 persoane la Hotel Aqua din Băile 1 Mai); Silviu Sana din Oradea (şcoală auto, categoria B pentru o persoană) şi, premiul cel mai mare, o excursie de o săptămână pentru două persoane, la Rimini, Italia, Maria Daina (Oradea).
Five prizes between them were not claimed. These will be used for the 2014 lottery.
BE DIFFERENT!
GABRIELE CENTER