AcasăNoutăţi201310 Mai: Numerele câştigătoare la LOTERIE

Numerele câştigătoare la LOTERIE

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, a organizat Loteria pentru Duşuri Sociale. Loteria s-a desfăşurat în perioada 8.03.2013 – 9.05.2013. Pentru a participa, persoanele trebuiau să achiziţioneze minimum un bilet, pe care era înscris un număr de la 1 la 5.000. Valoarea unui bilet a fost de 5 lei.
Vineri, 10.05.2013, în prezenţa presei a avut loc extragerea numerelor câştigătoare la Loteria Duşuri Sociale. Au fost tipărite un număr de 5.000 de bilete de loterie. S-au vândut un număr de 2.434 bilete în valoare de 12.170 lei. Un număr 13 bilete au fost anulate pentru că erau marcate cu diferite semne. În urnă au fost introduse, în vederea extragerii, 2.421 de bilete.
Extragerea premiilor s-a făcut începând cu numărul 15, până la numărul 1 din lista de premii prezentă la art.6 din Regulamentul Loteriei. Numerele extrase au fost declarate câştigătoare de către comisia constituită din Pr. Olimpiu Todorean, preşedinte, Adela Popa Ghiţulescu, director executiv şi Bianca Gheţe, coordonator voluntari şi validate prin procesul verbal cu nr. 86/10.05.2012.
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3, să-şi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 20 mai 2013. În vederea intrării în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte biletul cu numărul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.
În cadrul acestei Loterii nu este posibilă înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau alte obiecte.
Numerele câştigătoare precum şi premiile acordate sunt următoarele:
4837 Premiul 15: Un portofel;
1153 Premiul 14: Un joc de masă (şah, table, domino);