Română | English | Italiano
AcasăNoutăţi20134 Aprilie: O zi distractivă
CANTINA SOCIALĂ

Contact

Caritas Eparhial Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefon:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Noutăţi

O zi distractivă

O zi distractivă

În 13 martie 2013, un grup de angajaţi de la Providens din Oradea au oferit o zi de distracţie pentru copiii şi adolescenţii care frecventează Centrul de Zi „Gabriele”.
Programul zilei a fost unul diversificat. Ziua a început cu o vizită la Muzeul Armatei Române, unde grupul a putut admira numeroase piese muzeale în principal arme (albe şi de foc), uniforme, drapele de luptă, machete, medalii, documente, fotografii.
Pentru mulţi dintre copii a fost prima dată când au intrat într-un muzeu şi s-au bucurat să înveţe într-un mod inedit lucruri pe care nu le cunoşteau despre istoria românilor.
Şi pentru că nu e bine să existe doar muncă fără distracţie, după muzeu, tinerii au fost invitaţi la masă la McDonald’s, eveniment deosebit pentru ei, familiile lor neavând posibilitatea de a-i scoate în oraş sau de a le oferi bani de buzunar.
La sfârşitul zilei micuţii şi-au scris impresiile:
Mi-a plăcut la McDonald’s şi la Muzeu am văzut lucruri minunate. Mi-a plăcut că ne-am distrat şi la McDonald’s a fost bună mâncarea. Toate fetele şi toţi băieţii ne-am distrat, a fost amuzant.
A fost o zi minunată, mi-a plăcut foarte mult la Muzeul Armatei Române, că am văzut lucruri interesante, am învăţat câteva lucruri din istoria României. Sper ca în viitor vor mai fi zile ca aceasta.
Caritas
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
IEŞI DIN TIPAR!

DUŞURI SOCIALE
Susţine-ne!
Dezvoltat de: Azatech | Valid: XHTML | Valid: CSS