AcasăNoutăţi201322 Martie: Loterie pentru Duşuri Sociale

Loterie pentru Duşuri Sociale

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează Loteria pentru Programul Duşuri pentru Oamenii Străzii. Loteria se desfăşoară în perioada 8.03.2013 – 9 mai 2013, fiind organizată şi desfăşurată pe teritoriul României. Biletele se pot procura din Librăria Gutenberg, str. Ep. Mihai Pavel nr.4 Oradea, de la sediul asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, str. Ep. Mihai Pavel nr.3 Oradea precum şi de la voluntarii caritas.
Valoarea unui bilet este de 5 lei.
Premiile care vor fi acordate în cadrul acestei Loterii sunt următoarele:
1. O săptămână la Rimini, Italia, pt. 2 persoane; 2. Şcoală auto, categoria B pt. o persoană; 3. Un weekend la Băile 1 Mai pt. 2 persoane; 4. Bilete la Teatrul “Regina Maria” Oradea pt. 2 persoane; 5. Cinci vouchere la Restaurantul “Butoiul de Aur”, Oradea; 6. Un robot de bucătărie; 7. Un ceas deşteptător cu ecran LCD; 8. Un aspirator de maşină; 9. O trusă de cosmetice pt. 2 persoane; 10. O trusă de cosmetice pt. 2 persoane; 11. Un pachet cu vitamine pt. 2 persoane; 12. Un pachet cu vitamine pt. 2 persoane; 13. O geantă de voiaj; 14. Un joc de masă (şah, table, domino); 15. Un portofel.
Extragerea premiilor va avea lor în data de 10 mai 2013, ora 11.00, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, în prezenţa presei. Orice persoană care doreşte este liberă să participe la extragere. Numerele câştigătoare cu premiile aferente vor fi afişate pe site-ul asociaţiei, www.caritaseparhial.ro, şi vor fi publicate în presa din Oradea în ziua următoare extragerii.
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător poate veni să îşi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 20 mai 2013. Înmânarea premiilor se va realiza la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3.
Pentru mai multe detalii vizitaţi site www.caritaseparhial.ro secţiunea Loterie.