AcasăNoutăţi201318 Ianuarie: INVITAŢIE

INVITAŢIE

Cu ocazia celebrării Zilei Voluntarului Caritas, a VII-a ediţie, vă invităm să fiţi alături de noi, în ziua de joi, 24 ianuarie 2013 ora 17.00, în sala festivă a Liceului Greco Catolic „Iuliu Maniu” (str. Iuliu Maniu nr.5), când îi vom premia pe voluntarii Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea pentru activitatea desfăşurată în anul 2012.
Premiile ce se vor acorda vor fi următoarele: Premiul Cantina Socială; Premiul Duşuri Sociale; Premiul Centru de Zi „Gabriele”; Premiul Bunul Samaritean; Premiul ,,Prieteni pentru un zâmbet’’; Premiul Campania 2%; Premiul Colecta de Paşti; Premiul Colecta de Crăciun; Premiul Strângere de Fonduri; Premiul pentru promovarea voluntariatului; Premiul pentru disponibilitate; Premiul pentru cel mai activ voluntar”; Premiul Special; şi Premiul ,,Voluntarul Anului 2012”.
Prin această premiere urmărim recunoaşterea publică a meritelor celor mai activi voluntari.
În anul 2012 din cei 231 voluntari aflaţi în baza noastră de date, 198 au fost voluntari activi totalizând un număr de 5.268 ore prestate în serviciul aproapelui.
Invitat special la evenimentul din anul acesta este: Paula Seling.
Vă aşteptăm cu drag!