Română | English | Italiano
AcasăNoutăţi201214 Decembrie: Întâlnire Caritas, la Berlin
Casa Frenţiu

CANTINA SOCIALĂ

Contact

Caritas Eparhial Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefon:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Noutăţi

Întâlnire Caritas, la Berlin

Întâlnire Caritas, la Berlin

Întâlnirea a avut loc în data de 10 Decembrie 2012 la Berlin, în cadrul proiectului “Caritas-ul: perspectiva religioasă şi socială a Europei”. Printre cei prezenţi s-au numărat atât reprezentanţi ai organizaţiilor Caritas din Germania, respectiv din Bavaria, Berlin şi Caritas Nordrhein-Westfalen precum şi reprezentanţi din diferite ţări ale Uniunii Europene, precum: Belgia, Cehia, Polonia, România, Italia şi Luxemburg. Organizaţia Caritas Eparhial Oradea a fost reprezentată de către Haniş Ioana - asistent manager în cadrul organizaţiei.
Întâlnirea a început cu descrierea proiectului, o scurtă prezentare a organizaţiilor participante şi colectarea de idei noi şi sugestii din partea fiecărei organizaţii în parte cu privire la proiect şi în cele din urmă la stabilirea noilor etape care urmează a fi parcurse în viitor.
În final, scopul întâlnirii a fost atins, respectiv acela de a se pune la punct interesele comune ale organizaţiilor participante, de a se stabili etapele ce urmează a fi urmate şi rolul fiecărei organizaţii în proiect.
Caritas
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
IEŞI DIN TIPAR!

DUŞURI SOCIALE
Susţine-ne!
Dezvoltat de: Azatech | Valid: XHTML | Valid: CSS