AcasăNoutăţi201215 Noiembrie: S-a întors la Domnul

S-a întors la Domnul

Ligia Oprean, născută la data 06.09.1936 decedată în ziua de --.10.2012 a fost voluntar Caritas. Doamna Ligia a fost cel mai în vârstă voluntar al asociaţiei noastre, însă cu toate acestea este unul din cei mai activi. S-a înscris ca şi voluntară în anul 2007, iar de atunci până în prezent a dedicat 328 de ore, în special programului „O masă caldă”. În cadrul acestui program se distribuia zilnic, un prânz cald pentru 30 de beneficiari. Venea de două ori pe săptămână şi pregătea tacâmurile, îi primea pe beneficiari şi le înmâna caserolele cu mâncare. Deşi timpul alocat fiecărui beneficiar nu era mult, doamna Ligia reuşea să comunice cu fiecare, ascultându-i şi încurajându-i, lucru foarte important pentru beneficiari, care în mare parte erau vârstnici singuri sau bolnavi.
Tocmai de aceea doamna Oprean a şi câştigat Premiul Programul „O masă caldă” în anul 2008, iar în anul 2009 a primit Premiul pentru consecvenţă în cadrul aceluiaşi program.
În numele tuturor angajaţilor, voluntarilor şi beneficiarilor îi mulţumim doamnei Livia şi îl rugăm pe bunul Dumnezeu să o aşeze în cortul drepţilor Săi.