AcasăNoutăţi201215 Mai: CÂŞTIGĂTORII LOTERIEI

CÂŞTIGĂTORII LOTERIEI

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea a organizat Loteria pentru programul „Duşuri pentru Oamenii Străzii”, în perioada 8.03.2012 – 25 aprilie 2012. Pentru a participa persoanele trebuiau să achiziţioneze minimum un bilet pe care era înscris un număr de la 1 la 5.000. Valoarea unui bilet a fost de 5 lei.
În perioada 2 – 10 mai 2012 câştigătorii au putut să-şi revendice premiul prin prezentarea biletului cu numărul câştigător.
Persoanele care au câştigat şi au ridicat premiul sunt următoarele: Georgiana Bodogai din Oradea (un mixer de bucătărie); Cristina Petian din Bucureşti (un mixer de bucătărie); Maria Hadade din Oradea (un fier de călcat); Codruţa Negrea din Oradea (un ministepper); Florian Sotoc din Oradea (o trusă de cosmetice pentru 2 persoane); Lenuţa Lucaci din Oradea (o trusă de cosmetice pentru 2 persoane); Iuliana Ştrengar din Rontău (un pachet de vitamine pentru 2 persoane); Ioan Ungur din Oradea (un week-end la Băile Felix pentru două persoane) şi, premiul cel mai mare, o excursie de o săptămână pentru două persoane, la Rimini, Italia, Alexandra Popa (Tinca).
Cinci premii, între care şi şcoala auto categoria B pentru o persoana, nu au fost revendicate. Aceste premii vor fi folosite pentru loteria din 2013.