AcasăNoutăţi20122 Mai: Numere castigatoare la LOTERIE

Numere castigatoare la LOTERIE

Miercuri, 2.05.2012, a avut loc extragerea numerelor câştigătoare la Loteria Duşuri pentru oamenii străzi. Au fost tipărite un număr de 5.000 de bilete de loterie. S-au vândut un număr de 2.345 bilete (în valoare de 11.725 lei). Un număr 18 bilete au fost anulate pentru că erau marcate cu diferite semne. În urnă au fost introduse, în vederea extragerii, 2.327 de bilete.
Extragerea premiilor s-a făcut începând cu numărul 14, până la numărul 1 din lista de premii prezentă la art.6 din Regulamentul Loteriei. Numerele extrase au fost declarate câştigătoare de către comisia constituită din Pr. Olimpiu Todorean, preşedinte, Adela Ghiţulescu, director executiv şi Bianca Gheţe, coordonator voluntari şi validate prin procesul verbal cu nr. 88/2.05.2012.
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3, să-şi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 10 mai 2012. În vederea intrării în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să prezinte biletul cu numărul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.
În cadrul acestei Loterii nu este posibilă înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau alte obiecte.
Numerele câştigătoare precum şi premiile acordate sunt următoarele:
0324 Un pachet de vitamine pentru 2 persoane
4350 Un pachet de vitamine pentru 2 persoane