AcasăNoutăţi201214 Martie: Loterie pentru Programul Duşuri pentru Oamenii Străzii

Loterie pentru Programul Duşuri pentru Oamenii Străzii

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează Loteria pentru Programul Duşuri pentru Oamenii Străzii. Loteria se desfăşoară în perioada 8.03.2012 – 25 aprilie 2012. Biletele se pot procura din Librăria Gutenberg, str. Ep. Mihai Pavel nr.4 Oradea, precum şi de la voluntarii caritas. Pentru a participa, persoanele trebuie să achiziţioneze minim un bilet de Loterie.
Valoarea unui bilet este de 5 lei.
Premiile care vor fi acordate în cadrul acestei Loterii sunt următoarele:
1. O excursie de o săptămână pentru două persoane, la Rimini, Italia, în luna iulie 2012; 2. Un week-end la Băile Felix pentru două persoane; 3. Şcoala auto, categoria B, pt. 1 persoană; 4. Un robot de bucătărie; 5. Un mixer de bucătărie; 6. Un mixer de bucătărie; 7. Un fier de călcat; 8. Un ministepper; 9. Un ceas deşteptător cu ecran LCD; 10. Un aspirator de maşină; 11. O trusă de cosmetice pentru 2 persoane; 12. O trusă de cosmetice pentru 2 persoane; 13. Un pachet de vitamine pentru 2 persoane; 14. Un pachet cu vitamine pentru 2 persoane.
Extragerea premiilor va avea lor în data de 30 aprilie 2012, ora 11.00, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, în prezenţa presei. Orice persoană care doreşte este liberă să participe la extragere. Numerele câştigătoare cu premiile aferente vor fi afişate pe site-ul asociaţiei, www.caritaseparhial.ro, şi vor fi publicate în presa din Oradea în ziua următoare extragerii.
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător poate veni să îşi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 10 mai 2012. Înmânarea premiilor se va realiza la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3.
Pentru mai multe detalii vizitaţi site www.caritaseparhial.ro secţiunea Loterie