Română | English | Italiano
AcasăNoutăţi201125 Octombrie: ONGFest
Casa Frenţiu

CANTINA SOCIALĂ

Contact

Caritas Eparhial Oradea

Adresă:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Telefon:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Noutăţi

ONGFest

ONGFest

În perioada 1 – 2 Octombrie Oradea a găzduit ONGFest – Târgul Economiei Sociale. Parcarea Independenţei a fost locul în care cele peste 25 de organizaţii înscrise în eveniment şi-au primit vizitatorii. Ca de obicei, componenta expoziţională a fost completată de o serie de seminarii şi workshopuri, pe teme precum voluntariatul şi economia socială. Coordonator local şi partener al evenimentului a fost Asociaţia Caritas Eparhial Oradea.
Deschiderea ONGFest a avut loc sâmbătă la ora 10.00, când orădenii au putut face cunoştinţă, la standurile amplasate în Parcarea Independenţei, cu programele şi proiectele celor 25 de ONG-uri.
Pe parcursul celor două zile, voluntarii Caritas Eparhial Oradea au distribuit materiale informative şi bilete speciale pentru tombola la care s-au câştigat 18 premii constând în produse Sensiblu şi Avon.
Programul artistic a fost susţinut de cântăreaţa Carmen Ioana Sabău, Asociaţia Corul Fiat Lux şi Asociaţia Cultural-Educativă „Zestrea Carpaţilor” iar sâmbătă de la ora 19.00, la Cinematograful Libertatea, s-a difuzat filmul „Bună! Ce faci?” al regizorului Alexandru Maftei, film la care intrarea a fost liberă.
Iova Iulia
Direcţionează 2%

Proiectul „Tineri Voluntari”
IEŞI DIN TIPAR!

DUŞURI SOCIALE
Susţine-ne!
Dezvoltat de: Azatech | Valid: XHTML | Valid: CSS