Română | English | Italiano
Home
Gutenberg Bookstore
WELFARE CAFETERIA
Nursing care
Contact

Caritas Eparhial Oradea

Address:

Str. Mihai Pavel nr. 3
410210 - Oradea, BH
ROMÂNIA

Phone:

+40.359.418.212

Fax:

+40.359.418.211

Email:

caritaseparhial@yahoo.it

Home

Latest news

23 Mar 2017: COMUNICAT

COMUNICAT Cea de-a patra ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială a avut loc marţi, 21 martie 2017, la Ateneul Român din Bucureşti. În urma nominalizării de către CNASR - sucursala Bihor şi a votului online, prin care a fost susţinută de comunitatea orădeană, Ioana Ostahie, asistent social în cadrul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, a ajuns în etapa finală. Pe baza portofoliului de activitate din anul 2016, juriul a decis ca Ioana Ostahie să câştige premiul „Asistentul social din domeniul incluziunii sociale/economie socială”. O felicităm pe Ioana Ostahie pentru premiu şi le ... (read the whole article)
Caritas

21 Mar 2017: Ziua internaţională a asistenţei sociale

Ziua internaţională a asistenţei sociale Ziua internaţională a asistenţei sociale este sărbătorită în acest an pe data de 21 martie 2017, la nivel mondial. Tema din acest an este Promovarea sustenabilităţii dezvoltării comunităţii şi a mediului. Asociaţia Caritas Eparhial Oradea doreşte să le mulţumească asistenţilor sociali care muncesc zi de zi alături şi pentru ceilalţi, în cadrul organizaţiei: Ioana Ostahie, Cerasela Ciordaş şi Bianca Feneşi. Ioana Ostahie participă astăzi, cu ocazia zilei internaţionale a asistenţei sociale, la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială în cadrul căreia este nominalizată la ... (read the whole article)
Caritas

16 Mar 2017: Campania „Cutia cu pantofi” organizată de ASTRU Oradea

Campania „Cutia cu pantofi” organizată de ASTRU Oradea Trăim într-o societate care prin televiziune promovează eroii. Pentru noi creştinii cel mai mare erou este Isus Hristos. Acesta nu a purtat pelerină, însă în fiecare an poartă pentru noi crucea în spate, cunună de spini şi rabdă chinuri grele. În acest an, cu ocazia Postului Mare, din dorinţa de al cinsti pe Eroul creştinismului, Isus Hristos, ASTRU-Oradea în parteneriat cu Liceul Teologic Greco-Catolic Iuliu Maniu doresc să lanseze Campania „Cutia cu pantofi”. Cutia de pantofi- dar din suflet pentru suflet. Ceea ce pentru noi este neatractiv pentru alţii poate fi o comoară nepreţuită. De ... (read the whole article)
Gabriel V. Pintea Membru ASTRU Oradea

15 Mar 2017: COMUNICAT DE PRESĂ - Colecta de Paşti

COMUNICAT DE PRESĂ - Colecta de Paşti Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează şi în acest an Colecta de alimente de Paşti. Colecta a debutat în prima duminică a Postului Mare în două biserici din Oradea şi continuă în perioada 17 martie – 14 aprilie 2017 şi în două centre comerciale orădene, Era Shopping Park şi Selgros Cash & Carry, zilnic, în intervalul orar 16.00-20.00. Toate alimentele colectate în această perioadă vor face sărbătorile de Paşti mai frumoase pentru familiile celor peste 80 de copii care frecventează programele asociaţiei precum şi beneficiarilor Cantinei Sociale. Colecta este realizată cu ... (read the whole article)
Caritas

13 Mar 2017: Primele donaţii în cadrul campaniei „Donează legume pentru masa caldă de la cantina socială”

Primele donaţii în cadrul campaniei „Donează legume pentru masa caldă de la cantina socială” Primele donaţii pentru campania „Donează legume pentru masa caldă de la cantina socială” au ajuns la Cantina Socială. Legumele au fost pregătite de către voluntari: au fost curăţate şi tăiate iar mai apoi congelate pentru a putea fi folosite în pregătirea meselor viitoare. Dorim să îi mulţumim doamnei Oşan Viorica care a donat pentru Cantina Socială: 5 kg cartofi, 3 kg morcovi, 1 kg pătrunjel rădăcină, 1 kg ţelină, 4 kg varză şi 1 kg paste. De asemenea, dorim să le mulţumim şi elevilor şi profesorilor de la primul liceu din Oradea care a răspuns apelului nostru, Liceul Teoretic Lucian ... (read the whole article)
Delia Dejeu

Latest photo events

3 Jan 2017: Serbare la Ioaniş
3 Jan 2017: Serbare la Ioaniş
26 Dec 2016: Împreună aducem Crăciunul persoanelor fără adăpost
26 Dec 2016: Împreună aducem Crăciunul persoanelor fără adăpost
26 Dec 2016: BINE AI VENIT MOŞULE!
26 Dec 2016: BINE AI VENIT MOŞULE!
26 Dec 2016: Colindători la Centrul de Zi
26 Dec 2016: Colindători la Centrul de Zi
26 Dec 2016: SĂ COLNDĂM BUNICILOR
26 Dec 2016: SĂ COLNDĂM BUNICILOR
26 Dec 2016: O bucurie în casa familiilor de la Centrul de Zi
26 Dec 2016: O bucurie în casa familiilor de la Centrul de Zi
21 Dec 2016: E vremea colindelor pentru beneficiarii Cantinei Sociale
21 Dec 2016: E vremea colindelor pentru beneficiarii Cantinei Sociale
3 Dec 2016: O zi de neuitat la Caritas Eparhial
3 Dec 2016: O zi de neuitat la Caritas Eparhial
Urmăreşte-ne
BE DIFFERENT!
GABRIELE CENTER
VIDEO!
SOCIAL SHOWERS
Support us!
Developed by: Azatech | Valid: XHTML | Valid: CSS