AcasăDepartamenteDepartamentul de PR şi Comunicare

Departamente

2.

Asociaţia susţine o emisiune lunară la Radio Maria, Deus Caritas Est, emisiune în care se prezintă activităţile ce au fost în luna precedentă, activităţile ce urmează să fie făcute, proiectele în curs de desfăşurare, evenimentele preconizate şi, nu în ultimul rând, un cuvânt de încurajare a ascultătorilor pentru acţiunile de voluntariat şi pentru cele umanitare.

Prin librăria Gutenberg, deschisă în septembrie 2008, departamentul a promovat trei evenimente: două lansări de carte şi o expoziţie cu vânzare.

1.

ACEO a dorit să transmită atât finanţatorilor, sponsorilor şi donatorilor, cât şi beneficiarilor toate activităţile desfăşurate în 2008.

Prin prezentările noastre, toţi cei care au dăruit din ceea ce aveau, într-o formă sau alta, au aflat în permanenţă spre cine şi unde a ajuns ajutorul lor. Lucrul acesta a fost posibil prin Raportul Anual, conferinţe de presă şi articolele în presa locală. Am încercat, şi credem că am reuşit, cu ajutorul mass mediei, să fim transparenţi în ce priveşte activităţile asociaţiei, fără să facem publicitate. Astfel, materiale ce relatau activitatea noastră au apărut, în ordinea numărului de apariţii, în Jurnal Bihorean (15 articole), Crişana, (12 articole), Realitatea Bihoreană (10 articole), Reggeli Ujsag, 4 articole), Adevărul de seară, (4 articole), Bihari Naplo (3 articole), Bihoreanul (1 articol).